aa Anonyma alkoholister, 12 stegsprogram

Det är inte genom att gå på möten och höra på folks intellektuella, och ibland bara, spekulativa kunskaper om ”programmet” som vi får möta Gud utan det är hemma  i  bönens stillhet som själen kan möta Gud. där ord tystnar, där förnuft bleknar, där all mänsklig kunskap och alla begrepp upphör, där  finns mötet med Gud

 Detta står iof inte i ”Stora boken” utan är bara min lilla åsikt_
Börje

Dela:

2 svar

  1. Tack för det, letar hellre gud eller någon annan högre makt i min ensamhet, fast jag vet inte riktigt hur jag skall finna ”det”.

    Hittade hit när jag surface runt och letade efter AA-resurser on-line eftersom jag är tveksam till om pratiga möten är rätt för mig. Länge sedan bloggen uppdaterades – har det hänt något?

    Kommer tillbaka och läser en annan dag, verkar finnas mycket bra här 🙂

  2. Mycket klocka ord Anett jag är en föredetta svärmor som känner denna son till en väninna jag jag undrar hur man gör för att rädda denna sonen ur detta begrepp droger hans mor är så förtvivlad hon är dock 80 år har inte så mycke krafter kvar ni som kan och vet något om dessa problem har ni kunskap om vart man kan vända sig för att hjälpa dem????? väldigt tacksam om ni ville svara mig denna man har hållit på i hela sitt liv med sprit mm
    Många vänliga tankar till er som har ett hjärta över till en medmänniska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer