aa Anonyma alkoholister, 12 stegsprogram

Om inte varje AA-medlem efter bästa förmåga följer våra föreslagna Tolv Steg för tillfrisknande, undertecknar han nästan säkert sin egen dödsdom. Och följer han dem så förstår och iakttar han också de Tolv Traditionerna. Hans personliga besvikelser och hans drickande är inte straff utmätta av människor med auktoritet utan resultatet av att inte följa de andliga principerna.

Dela:

3 svar

  1. Om man inte gör stegen så är man nykter i onödan, för man kommer att dricka förr eller senare, om man är en riktig alkoholist.

  2. Håller med Gammal törstläpp. Jag skulle vilja gå ett steg till, om du är en verklig alkis, så drick tills du hittar en sponsor som kan leda dig genom stegen exakt som det står i Stora Boken.
    Jag trodde inte att det var möjligt att må sämre än vad jag gjorde de sista åren av mitt drickande. Men häpp, det gjorde det! Att inte dricka alls utan att ha gjort AA’s tolvstegsprogram.
    Alkoholism är en fruktansvärd sjukdom, och alkoholen är ju den enda medicinen många alkisar känner till. Idag vet jag att det också finns AA’s tolvstegsprogram, utan baksmälla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer